Davutoğlu-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Davutoğlu-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hükümet kurmakla görevlendirdiği AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmesi yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümet kurmakla görevlendirdiği AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sona erdi.

CHP Genel Merkezi'ndeki görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

 Koalisyon görüşmelerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve Ankara Milletvekili Mücahit Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ise Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke ve Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından Rasim Bölücek eşlik etti.

Görüşmenin ardından, Davutoğlu ve beraberindeki heyet CHP Genel Merkez binasından ayrıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak tarafından uğurlanan Davutoğlu'nun AK Parti Genel Merkez binasında basın toplantısı yapması bekleniyor.

Öte yandan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un da koalisyon görüşmelerine ilişkin bir açıklama yapacağı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.