Doktorun ameliyat sırasında hastaya yumruk attığı anlar ortaya çıktı

Doktorun ameliyat sırasında hastaya yumruk attığı anlar ortaya çıktı
Çin'de bir doktorun göz ameliyatı yaptığı 82 yaşındaki hastaya ameliyat sırasında yumruk attığı ortaya çıktı.

Çin'de bir doktorun göz ameliyatı yaptığı 82 yaşındaki hastaya ameliyat esnasında yumruk attığı ortaya çıktı. Olaya ait görüntülerin yayınlanmasının sonrasında soruşturma başlatıldı.

Çin'in Guigang kentindeki bir göz hastanesinde 2019 senesinde bir doktorun ameliyat esnasında hastaya yumruk attığı ortaya çıktı.

Ameliyathanedeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde doktorun 82 yaşındaki kadın hastanın yüzüne 3 kez yumruk attığı, doktorun yumruk atmasından sonra hareket eden hastaya hemşirenin müdahale ettiği görüldü.

Hastanenin çatı kuruluşu AIER Göz Hastanesi Grubu, olayın meydana geldiği tarihte merkeze bildirilmediğini, fakat görüntülerin ortaya çıkmasının ardından doktorun açığa alındığını, hastane yöneticisinin ise görevden alındığını açıkladı. Yapılan açıklamada, doktorun lokal anestezi ile ameliyat edilirken başını ve gözlerini birçok kez hareket ettiren hastaya farklı bir dil konuştuğu nedeniyle "kaba kuvvetle" müdahale ettiği belirtildi.

Hastane yönetiminin ameliyattan sonra özür dileyerek 500 yuan (yaklaşık 2 bin 100 lira) tazminat verdiği ifade eden kadının oğlu yerel medya kuruluşlarına yaptığı açıklamada, annesinin sol gözünün kör olduğunu fakat bunun nedeninin bilinmediğini açıkladı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.