Ekrem Coşkun açıkça ilan etti!

Ekrem Coşkun açıkça ilan etti!
 Muhabir
Konyaspor’un bugün yapılması planlanan ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 27 Kasım tarihine ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu’nun yapılacağı otelde açıklama yapan Ekrem Coşkun, sosyal medyadaki paylaşımlarına açıklık getirdi

Konyaspor’da bugün yapılması beklenen ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemeyen Olağanüstü Genel Kurul, bir hafta sonrasına kaldı. 27 Kasım Pazartesi günü çoğunluk aranmaksınız kongre gerçekleştirilecek ve Konyaspor’un yeni başkanı ilan edilecek.

EKREM COŞKUN’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Kongrenin yapılacağı otelin salonunda yeterli çoğunluğun sağlanamamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Konyaspor sevdasıyla bilinen eski yöneticilerden Ekrem Coşkun, “Konyaspor büyük bir camiadır, sonuçta yiğit düştüğü yerden kalkar. Biz Konyaspor’u hayatımızın merkezine koyduk. Konyaspor bizim için büyük bir değer. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama ben yıllardır bu camianın içindeyim. İnşallah şehir olarak bütünleşirsek Konyaspor’u içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçten çıkarmak çok da zor olmayacaktır” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ 1 HAFTALIK SÜREÇ ÇOK ÖNEMLİ

27 Kasım tarihinde yapılacak olan kongreye kadarki bir haftalık sürecin çok önemli olduğuna işaret eden Ekrem Coşkun, “Bilhassa Kasımpaşa maçı öncesi Konyamız’ın değerli iş adamlarından, şehrimizin kanaat önderlerinden bir hamle bekliyoruz. İnşallah iyi bir yönetim oluşur” ifadelerini kullandı.

BİR SÖZ VERDİM VE SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM!

Bu bir haftalık süreç içerisinde Konyaspor’u yönetmek üzere başkan adayı veya adaylarının çıkmaması durumunda kendisinin daha önce yaptığı açıklamada da belirttiği üzere sözünün söz olduğunu dile getiren Ekrem Coşkun, “Gücüm yetti ölçüde ben, Konyaspor’u kayyuma göndermem. Ama asıl düşüncem, şehrin paydaşlarının topyekun harekete geçerek Konyaspor’u ayağa kaldırmasıdır” diye konuştu.

BORÇ, İŞADAMLARININ BOYUNU AŞTI

Konyaspor’un mevcut borçları ile işadamlarının da içinden çıkamayacağı bir hal aldığını söyleyen Ekrem Coşkun, “Konyaspor’un mevcut borcunun işadamlarının boyunu aştığı kanaatindeyim. Şirketleşme işini Konyaspor için çok kıymetli buluyorum. Borcu tabana yayarak Konyaspor’u geleceğe taşımak gerektiğini düşünüyorum” dedi.

BEN DEĞİL BİZ VARIZ, BU İŞİN SEVDALILARI VAR!

“Konyaspor’u kayyuma bırakmayız” sözlerine de açıklık getiren Ekrem Coşkun, “Açık ve net olarak şunu söylüyorum ki ben hiçbir zaman ben demedim, biz dedim. Bu işe sevdalı olan, bu işi hayatının merkezine koyan, bu armaya sevdası olan arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte en iyi şekilde yönetmek. Bu işin çok sevdalısı var. Yavaş yavaş kafamızdaki isimlerle biraraya geleceğiz. Bir aday çıkmazsa, biz bir liste oluşturacağız. Kasımpaşa maçından önce bu listenin oluşturulması çok önemli. Kongre 27 Kasım tarihinde yapılacaksa bile iyi bir yönetimin geleceği teknik heyete bildirilmeli ve motivasyonu artıracak bir ortam oluşturulabilmelidir. Bu Kasımpaşa maçının sonucuna bile yansıyacaktır. Şunu da ifade edeyim, Konyaspor’a başkan ya da yönetici olur musun gibi bir soru Ekrem Coşkun’a sorulmaz. Ben her zaman ve her dönemde üzerime düşen neyse layıkıyla yerine getirmek üzere göreve hazırım” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.