Eksiğimiz tecrübe

Eksiğimiz tecrübe
Konyaspor Haber: Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, genç bir kadro olduklarını belirtirken, oyunun kırılma anlarınd zaman zaman tecrübe eksikliği nedeniyle cevap veremediklerini söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, ligin 10. haftasında iç sahada oynanan Fethiyespor maçı ile ilgili olarak konuştu. Kendileri ile birlikte olan oyuncu grubunun her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Alper Avcı, kırılma anlarında zaman zaman tepki veremediklerini ifade ederek bunu en kısa sürede çözmek istediklerini dile getirdi.

‘KIRILMALAR YAŞIYORUZ’

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, son haftalarda ortaya konan oyun ile ilgili olarak, “Son oynadığımız karşılaşmalarda sebebini bir türlü çözümleyemediğimiz kırılma anları yaşıyoruz. Oyundan koptuğumuz anlarda da ne yazık ki beklenmeyen sonuçlar oluyor. Bunun en yakın örneği ise geçtiğimiz hafta oynadığımız Fethiyespor maçı. İlk yarısında gerçekten ciddi bir kırılma yaşadık ve skor bir anda 3-0’a geldi” dedi.

‘KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ VAR’

Yapılan hamlelerle 3-0’dan 3-3’lük beraberliği yakaladıklarını ifade eden Mustafa Alper Avcı, “Fethiyespor maçının ikinci yarısında gerekli çalışmayı yaptık ve 58. dakikada skoru 3-3’e getirdik. Oyuncuların içerisinde konsantrasyon eksikliği olmasından kaynaklanan çok duygusal bir yapıları var herhalde. Bu soruna çözüm bulduğumuz zaman zaten skora da yansıtacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

‘POTANSİYELLİ BİR TAKIMIZ’

Alper Avcı, takımına güvendiğini belirterek, “Potansiyeli olan bir takımız. İnşallah en kısa sürede takım olmayı daha çabuk becerebilirsek, daha inanırsak, onlar kendilerinin farkına varırlarsa, kalıcı olacaklar ve ilerisi için daha büyük tecrübe sahibi olacaklar” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.