Eksikler dönüyor

Eksikler dönüyor
Eksikler dönüyor

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen ara sona erdi. Torku Konyaspor, 27. hafta maçında karşılaşacağı Gençlerbirliği hazırlıklarına dün yeniden başladı. Verilen arayı boş geçirmemek ve gençlere şans tanımak adına hafta sonu Giresunspor ile özel maçta karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı ekip, sergilediği oyunla teknik direktör Aykut Kocaman’ı memnun etti. Özellikle gençlerin son durumunu iyi takip eden Kocaman, oyuncularına yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Hazırlık karşılaşmasının ardından günü izinli olarak geçiren temsilcimiz, dün Kayacık Tesisleri’nde bir araya gelerek Gençlerbirliği ile oynanacak maçın hazırlıklarına başladı. Konyaspor, milli takımlarda bulunan oyuncuların dönmesiyle bugün tam kadro çalışmalarını sürdürecek.

EKSİKLER DÖNÜYOR

Başakşehir karşılaşmasında sakatlıktan kurtulan Douglas ve hasta olan Holmen forma giymezken her iki oyuncu da Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek. Sakatlıktan kurtulan Douglas, Giresunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında forma giyerken, Holmen ise bu maçta dinlendirildi. İsveçli oyuncunun Gençlerbirliği karşılaşmasında ise forma giyebilecek. Öte yandan yarından itibaren milli maça giden oyuncularda takıma katılacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.