Elon Musk, gelirini Filistin’e bağışlayacak!

Elon Musk, gelirini Filistin’e bağışlayacak!
 Editör
Gazze’de yaşanan zulmün dünyaya duyurulmasında büyük pay sahibi olan X’in sahibi Elon Musk, “X Corp, Gazze'deki savaşla ilgili reklam ve aboneliklerden elde edilen tüm geliri İsrail'deki hastanelere ve Gazze'deki Kızılhaç/Ay'a bağışlayacak" dedi

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Filistin paylaşımlarına izin verdiği için reklamlarını çeken dünya devlerine cevap verdi. Musk'ın cevabı dünyada büyük yankı uyandırdı.

ELON MUSK'TAN DÜNYA DEVLERİNE FİLİSTİN RESTİ!

Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, katıldığı televizyon programında, dev şirketlerin reklam çekmesiyle ilgili soruya cevap verdi.

Sunucu Elon Musk'a, X'teki paylaşımlarınız ve Filistin'le ilgili paylaşımlara izin verdiği için reklamlarını çeken büyük firmalar sebebiyle yatırımcıların endişelerini sordu.

Musk soruya, ''Umurumda değil. Ben inandığım şeyleri söylüyorum. Bunun için para kaybedersem de kaybederim.'' diye cevap verdi.

'SAVAŞLA İLGİLİ REKLAM VE ABONELİK GELİRLERİNİ GAZZE'DEKİ KIZILAY'A BAĞIŞLANACAK'

Öte yandan Elon Musk, Gazze'deki savaşla ilgili de adım atarak, "X Corp, Gazze'deki savaşla ilgili reklam ve abonelik gelirlerinin tamamını İsrail'deki hastanelere ve Gazze'deki Kızıl Haç/Kızılay'a bağışlayacak." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.