En büyük duamız bir an önce huzur

En büyük duamız bir an önce huzur
"En büyük isteğimiz ve duamız, Türk ve Müslüman kardeşlerimizin biran önce huzur ve mutluluğa ulaşmasıdır"

 Konya Serbest Muhasebeci ve Müavirler Odas (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Turan, en büyük istekleri ve dualarının Türk ve Müslüman kardeşlerinin biran önce huzur ve mutluluğa ulaşması olduğunu belirtti.

Turan, yaptığı açıklamada, Oda binasında bayramlaşma programı düzenlediklerini, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve grup müdürleri, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, diğer oda başkanları ve üyelerin katıldığını belirtti.

Türkiye’nin coğrafik konumu nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini vurgulayan Turan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin coğrafi yapısı ve Türkiye'nin büyüklüğü sebebiyle, küresel planlamalar, paylaşım mücadeleleri hem komşularımızı hem de milletimizi hedef almaktadır. Türk-İslam alemi sürekli kan kaybetmektedir. Bu sebeple bizler Kurban Bayramı'nı yaşarken maalesef dünyanın çeşitli yerlerindeki Türk ve Müslüman kardeşlerimiz ağır tehdit altında yaşamaya devam etmektedirler. En büyük isteğimiz ve duamız Türk ve Müslüman kardeşlerimizin biran önce huzur ve mutluluğa ulaşmasıdır."

Oda faaliyetleri hakkında da bilgi veren Turan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri'nin 14'ünsünü Türkiye genelinden katılımla 19-22 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.