Engelliler Gücü’ne destek sözü

Engelliler Gücü’ne destek sözü
Ampute Futbol Süper Lig’de mücadele edecek Konya Engelliler Gücü, Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nin daveti üzerine Hacı Şükrü Restoran’da bir araya geldi.

Yemeğe dernek başkanı Erol Önyal ve yönetici Mehmet Mıhoğlu’nun yanı sıra Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabakcak, Tüpçüler Odası Başkanı Osman Alp, Yorgancılar Odası Başkanı Cengiz Çiftçi ile birlikte antrenörler ve sporcular katıldı. Hoş bir sohbet sonrası yenen yemeğin ardından Konya Engelliler Gücü’ne yeni sezon için başarılar dilendi.

‘DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK’

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, yürek gücünün kas gücünün önüne çektiğini belirtti. Hançerli, “Hem Konya Engelliler Gücü takımımızla, hem de Bir İyilikte Sen Yap Derneği’mizin başkanı ve yönetimi ile bir araya geldik. Ben bir derneğimizi tebrik ve takdir ediyorum. Gerçekten iyi işler başarıyorlar. Avrupa’da şampiyon olan ampute futbol takımımızı da tebrik ediyorum. Yürek gücünün kas gücünün önüne geçtiğini bizlere gösterdiler. Yürekle futbolun nasıl oynandığını gördük. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum. O kardeşlerimizin de Konya temsilcileri burada. Biz yerel yönetimler olarak bu kardeşlerimizin işlerinin kolaylaştırılması noktasında elimizden gelenin en iyisini şimdiye kadar yaptık, İnşallah bundan sonra da yağacağız” diye konuştu.

‘MORAL YEMEĞİNDE BİRLEŞMEK İSTEDİK’

Davetin ev sahipliğini yapan Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal, yemeğin ardından yaptığı konuşmada ampute milli takımın başarısına dikkat çekti. Destek verilmesi halinde herkesin büyük işler başarabileceğini ifade eden Önyal, “Bir İyilikte Sen Yap Derneği olarak, bugün Konya’yı temsil eden Konya Engelliler Gücü ile bir araya geldik. Arkadaşlarımızla yeni sezon öncesinde yemekte buluşmak çok güzeldi. Katılımlarından dolayı Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli başta olmak üzere tüm başkanlarıma, antrenör ve sporculara çok teşekkür ederim” dedi.

 ‘DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM’

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan ise, “Bir İyilikte Sen Yap Derneği, lig öncesinde moral yemeğinde bizleri bir araya getirdi. Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Burada bizlere katılan başkanlarım ve oda başkanlarıma da katıldıkları için çok çok teşekkür ederim. Ampute milli takımımız Türkiye’yi temsil ediyor. Biz de Konya Engelliler Gücü olarak Konya’yı temsil ediyoruz. İnşallah güzel bir lig geçecek ve şampiyonluğu Konya’mıza getirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.