Erbakan’dan sert çıkış: CHP’den öğrenecek değiliz

Erbakan’dan sert çıkış: CHP’den öğrenecek değiliz
Yeniden Refah Partisi lideri Dr.Fatih Erbakan meclis kürsülerindenden seslendi. “Kadına bakış açımızın nasıl olması gerektiğini CHP’den öğrenecek değiliz” Mecliste söz alan Erbakan partisine yöneltilen iddialara da cevap verdi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili ve YRP’nin kurucu başkanı olan Dr.Fatih Erbakan mecliste söz aldı.

CHP grubu adına söz alan bir vekil Yeniden Refah Partisini ve Fatih Erbakan’nı hedef alarak, genel merkez görevlisi bir parti çalışanının (Yusuf Aktaş) Sözcü TV spikeri Damla Doğan’ı sansürleyip video paylaşması ve seçim dönemlerinde bir milletvekili adayının yüzünü göstermeden afişlerde yer alması konusunda suçladı.

Hemen ardından söz alan Fatih Erbakan

“Öncelikle Yeniden Refah Partisi olarak kadına bakış açımızın nasıl olacağını CHP’den öğrenecek değiliz. Genel merkez görevlimizin videoyu bir sosyal medya fenomeninden alması sonucu bu olay yaşanmıştır. İkinci olarak Seçim dönemi yüzünü göstermeyen Vekil adayımızın kendi tercihi ile bunu yaptığını bildirmek isteriz. Yeniden Refah Partisi seçimlerde 60 kadın Milletvekili adayı koymuş bir partidir.Partimizin kadına bakış açısı 1000 senedir aziz milletimizin bakış açısı neyse odur. Kadına bakışımız peygamberimiz S.A.V.’in bakış açısıdır.” Söyleminde bulundu ayrıca kadına nasıl bakılacağını 28 şubatta yaptıklarıyla kendilerini belli eden, lgbt söz konusu olduğunda insan hakkı diyenler, söz konusu başörtüsüne geldiğinde özgürlük tanımayan CHP’de öğrenecek değiliz mihvalinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.