Ereğli’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Ereğli’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Konya'nın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma programının sonrasında Ereğli Atatürk Şehir Stadyumunda yapılan 23 Nisan kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, açılan pankartlar ve farklı gösterilerle egemenlik vurgusu yapıldı. Bayram kutlama etkinlikleri kapsamında halk oyunları, şiirler ve çeşitli gösteriler büyük bir coşku içerisinde yapıldı. Etkinliklerde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

iha-20240423aw188734-1-t.jpgKutlama etkinliklerine, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Kurt, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.