Esenyurt'ta hırsız çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince diğeriyle değiştirdi

Esenyurt'ta hırsız çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince diğeriyle değiştirdi
Esenyurt'ta bir apartmana giren hırsız, kafasına örtüğü bez parçasıyla katları dolaşarak dairelerin önündeki ayakkabıları denedi.

Esenyurt'ta bir apartmana giren hırsız, kafasına örtüğü bez parçasıyla katları dolaşarak kapıların önündeki ayakkabıları denedi. Rahatlığıyla dikkat çeken şüpheli, beğendiği bir ayakkabıyı giyerken diğer bir dairede daha güzelini fark edince çaldığı ayakkabıları değiştirdi. O anlar binanın güvenlik kamerası tarafından görüntüledi.

Olay, 17 Ocak günü sabaha karşı saat 04:00 esnalarında, Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi Kavak Sokak'ta oldu. Edinilen bilgilere göre, şüpheli şahıs kendi tanınmaması için kafasını örttüğü bir bez parçası ile sokaktaki bir binaya girdi. Adeta bir mağazadan ayakkabı alır gibi ayakkabıları inceleyen kişi, gözüne kestirdiği bir ayakkabıyı kendininkiyle değiştirerek oradan çaldı. Diğer katları dolaşan hırsız, çaldığı ayakkabılardan daha güzelini görünce, diğer ayakkabıyı çıkararak yeni beğendiği ayakkabıyı çekecek yardımı ile giyip binadan uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşanan akıl almaz olay ile ilgili konuşan Abdulcebbar Yetkin, "Bu çok feci bir durum. Bu hırsız gelip bir daireye girip soyabilirdi. Mesela su saatlerini de alabiliyorlar, çalıyorlar. Gelip ayakkabısını deniyor. Benim kapıyı yokluyor. Bütün binayı yokladıktan sonra sanki adeta hiçbir şey olmamış gibi ayakkabıyı giyip gidiyor. Eski ayakkabılarını bırakıyor başka ayakkabı giyip gidiyor. Üst katı tarayarak geliyor. Üst katta bir ayakkabı orada. O ayakkabıyı çıkarıyor ve deniyor" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.