Eski takımına karşı galibiyeti amaçlıyor

Eski takımına karşı galibiyeti amaçlıyor
Voleybolda geçmişte Fenerbahçe'yi çalıştıran Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Kübalı Savigne'nin hedefi, hafta sonu karşılaşacakları eski takımına karşı galip gelmek- Savigne:"Seyircimizin desteği ile Fenerbahçe maçını kazanmayı hedefliyoruz"


TOKAT (AA) - EKBER TÜRKOĞLU - Geçmişte 6 yıl Fenerbahçe'yi çalıştıran, Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un Kübalı antrenörü Jesus Savigne, hafta sonu karşılaşacakları eski takımına karşı galip gelmeyi hedefliyor.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Savigne, ligde oynadıkları son 3 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Hafta sonu sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını dile getiren Savigne, "Yıllar önce Fenerbahçe'de antrenör olarak görev yaptım. Altı yıl Fenerbahçe'yi çalıştırdım. Fenerbahçe iyi bir takım. Çok ciddi sponsorları var ama şimdi Tokat Belediye Plevnespor'un başarısı için çalışıyorum. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu maçla son haftalardaki galibiyet hasretlerine son vermek istediklerini vurgulayan Savigne, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz bize her zaman destek veriyor. Son haftalarda kötü sonuçlar alıyoruz. Seyircimizin desteği ile Fenerbahçe maçını kazanmayı hedefliyoruz. Zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Seyircilerimizi de maça bekliyoruz. Seyircilerin maça gelmesi bizi daha fazla motive ediyor" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.