Eskişehir'de "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Toplantısı"

Eskişehir'de "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Toplantısı"
ESKİŞEHİR (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı Toplantısı", Vali Azmi...

ESKİŞEHİR (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı Toplantısı", Vali Azmi Çelik'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Eskişehir Sanayi Odası'nda (ESO) gerçekleştirilen toplantıya, İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, ESO Başkanı Savaş Özaydemir ve ESO yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşanan milli sorunların çözümü için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirterek, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı'nda uygulamaya konulan istihdam seferberliği çağrısına bütün girişimcileri davet etti.

İŞKUR İl Müdür Yoldaş da istihdam edilen her bir kişi için devletin işverene sağlayacağı teşvik politikaları, aktif iş gücü piyasası programları kapsamında yürütülen mesleki eğitim kursları, istihdam garantili iş gücü yetiştirme kursları, dezavantajlı grupların istihdama katılmalarının sağlanmasına yönelik yürütülen faaliyetler, toplum yararına yürütülen programlar ve işsizlik sigortası ile ilgili toplantıya katılanlara bilgi verdi.

ESO Başkanı Özaydemir ise istihdamın artmasına yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Türkiye'nin her sorunun üstesinden gelecek güce sahip olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.