Eskişehir'de Lüküs Hayat müzikalini Güneri Civaoğlu ve Tuluhan Tekelioğlu izledi

Eskişehir'de Lüküs Hayat müzikalini Güneri Civaoğlu ve Tuluhan Tekelioğlu izledi
ESKİŞEHİR (AA) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatrolarının sahnelediği Lüküs Hayat müzikalini gazeteci Güneri Civaoğlu...

ESKİŞEHİR (AA) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatrolarının sahnelediği Lüküs Hayat müzikalini gazeteci Güneri Civaoğlu ile Tuluhan Tekelioğlu izlediği bildirildi.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen müzikal, ünlü gazeteciler ve sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Civaoğlu, burada yaptığı açıklamada, Eskişehir'in kültür sanat çalışmaları açısından Türkiye'de örnek bir kent olduğunu belirterek, halkın da bu çalışmalara sahip çıkarak oyuncuları ödüllendirdiğini söyledi.

Tuluhan Tekelioğlu ise şunları söyledi:

"Eskişehir halkı, tiyatroyu günlük ihtiyaç haline getirmiş bir kent haline gelmiş. Gençlik yıllarında arkadaşları ile kan bankasına kan bağışlayarak ilk özel tiyatroyu kuran bir belediye başkanının şehrine de bu oyunlar yakışır" şeklinde konuştu.

Müzikalin ardından kulise inerek oyuncuları ve senfoni orkestrasını tebrik eden ünlü gazeteciler, İstanbul turnesinde oyunu tekrar izlemek istediklerini bildirdiler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.