'Etlekmek'te festival indirimi

'Etlekmek'te festival indirimi
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen devreye girdi. Ekrem Coşkun Etlekmek festvial 100. yıl festivali boyunca tek etliekmeğin fiyatını 19,22 TL olarak belirledi.

Konyaspor’un 100. Yıl Festivali Cumartesi başlıyor. Stadyum içerisi ve dışarıdaki etkinlik alanında düzenlenecek konserlerle renklenecek 100. Yıl Festivali'nin açılış ve kapanışında ışık ve lazer şovlarla mapping gösterimleri olacak ve katılımcılar unutulmaz anlar yaşayacak.

‘EKREM COŞKUN ETLEKMEK’TEN FESTİVAL İNDİRİMİ

Festival Konya’da ve Konyaspor’la ilgili olunca, sosyal medyada Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in de dahil olduğu ilginç bir etliekmek diyalogu yaşandı. Stat içerisindeki restoranın işletmecisi “Ekrem Coşkun Etlekmek”, 100. yıla özel kampanya başlayarak bir ay boyunca tek etliekmek fiyatının 45 TL yerine 29,90 TL olacağını açıkladı. Taraftarlar bunun üzerine sosyal medya hesaplarından Konyaspor’un kuruluş yıldönümü 1922’ye işaret ederek fiyatın bu doğrultuda belirlenmesinin festivalin anlam ve önemine uygun olacağına işaret etti.

.jpg

BAŞKAN DEVREDE: ETLEKMEK 19,22 TL

Sosyal medyadaki diyaloga Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de katılarak, “Ekrem bey, arkadaşlar doğru tespit yapmış. Sen de gereğini yaparsın diye bekliyoruz” mesajı gönderdi.

Ekrem Coşkun, Başkan Özgökçen’e, “Konu Konya, Konyaspor olunca bizde akan sular durur Sayın Başkanım bilirsiniz. Asırlık çınar Konyaspor’umuzun Büyük Ailesi’nin isteğini emir telakki ederim. Festival süresince Büyük Konyaspor Ailemize tek etlekmek 19,22 TL olacaktır. Herkese saygılar selamlar…” sözleriyle cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum