Fatih Erbakan Konya'dan duyurdu: YRP Gazze'ye gidiyor!

Fatih Erbakan Konya'dan duyurdu: YRP Gazze'ye gidiyor!
Partisinin Konya’da düzenlediği Kudüs Yürüyüşü ve Kudüs Mitingi’nde konuşan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Filistin bizim milli davamızdır. Parti olarak insani yardım göndermek için bölgeye gideceğiz” dedi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkezi’nin Konya’da düzenlediği Kudüs Mitingi’nde konuşan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kudüs’ün özgürlüğü, Gazze’nin ablukadan kurtulması ve Filistin Devleti’nin varlığıyla ilgili önemli mesajlar verdi.

“Filistin davası bizim milli davamızdır” diyen YRP Lideri Fatih Erbakan, “Filistin’in özgürlüğü için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeniden Refah Partisi olarak ülke genelindeki tüm teşkilatlarımızın katılımı ile başlatacağımız insani yardım kampanyası neticesinde toplayacağımız insani yardım malzemelerini Filistin’e en kısa sürede ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

mitin.jpg

Mitingde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "8 gündür Filistin'de çok büyük acılar yaşadık. 1917'de İngilizlerin işgalinden hemen sonra orada terör eylemleriyle siyonist teröristler oradaki kardeşlerimize türlü türlü acılar yaşattılar. 1947'eki Birleşmiş Milletler kararından sonra 1948 yılında siyonist terör şebekesi kendini devlet olarak ilan ettiğinden bu yana sistematik zulümler, katliamlar ardı ardına yaşanıyor" dedi.

iha-20231014aw053091-2.jpg

‘İSLAM ÜLKELERİNDEN SOMUT ADIMLAR BEKLİYORUZ’

Konya’dan tüm İslam ülkelerine seslenen Fatih Erbakan, “İşgalci İsrail güçlerinin Gazze'de gerçekleştirdiği katliamı şiddetle telin ediyoruz. İslam ülkeleri yöneticilerinin somut ve caydırıcı önlemleri bir an evvel alması gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz. Bunun için atılabilecek en önemli adım ise İslam Birliği’nin kurulması ve D-8’in de yeniden üstlendiği misyonun gereğini yerine getirecek adımlarla harekete geçmesidir’ diye konuştu.

Muhammet Mustafa Yavaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.