FETÖ destekli “Türkiye’den İsrail ordusuna termal içlikler gönderildi” yalanı!

FETÖ destekli “Türkiye’den İsrail ordusuna termal içlikler gönderildi” yalanı!
“Türkiye’den İsrail ordusuna termal içlikler gönderildi” diyerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerin güncel olmadığı belirtildi

İşgalci terör devleti İsrail'in Gazze'de ABD ve AB destekli gerçekleştirdiği soykırıma en sert tepkiyi gösteren ve bu yüzden İsraillilerin sık sık hedef gösterdiği Türkiye'nin bu duruşuna karşı, Türkiye karşıtı siyonizm destekçileri algı oyunlarına girişiyor.

gae4taow4aajfs.jpeg

Bunun son örneği “Türkiye’den İsrail ordusuna termal içlikler gönderildi” yalanı oldu. ABD ve İsrail'in kuklası FETÖ'cü hesapların da desteklediği paylaşım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalandı.

GÜNCEL DEĞİL!

İsrail'in soykırımıyla ilgili ortaya atılan bir çok yalanı ve dezenformasyonu ortaya çıkararak dünyaya duyuran DMM'den yapılan açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerle ilgili “Türkiye’den İsrail ordusuna termal içlikler gönderildi” iddiası doğru değildir. 4 Aralık 2021 tarihinde, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeye göre Türkiye’de üretilen ve yurt dışına ihraç edilen malların üzerine “Made in Turkey” yerine “Made in Türkiye” ibaresi eklenmesi zorunlu hale gelmiştir. Bahse konu görüntülerin güncel olmadığı ve manipülasyon amacıyla paylaşıldığı tespit edilmiştir" denildi.

gaclcnkw0aakmyv-1.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.