FETÖ hükümlüleri Konya'da yakalandı

FETÖ hükümlüleri Konya'da yakalandı
Balıkesir ve Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan 2 FETÖ hükümlüsü Konya'da yakalandı.

Konya'da polisin düzenlediği operasyonda Balıkesir ve Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan 2 FETÖ hükümlüsü yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Konya'da polisin düzenlediği operasyonda, Fetullahçı Törer Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

aw096464-01.jpg

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan Balıkesir İlamat ve İnfaz Masası tarafından aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yusuf B. Konya'da gizlendiği adreste, Konya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Adnan A. ise Konya'nın Karapınar ilçesinde gizlendiği adreste yakalandı. Polis ekiplerince TEM Şube Müdürlüğüne götürülen firari FETÖ hükümlüleri işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.