Filistin formalarıyla sahneye çıkan SKA-P müzik grubu "intifada" şarkısı ile coşturdu

İspanyol ünlü SKA-P müzik grubu, Şili'deki konserinde Filistin formalarıyla sahneye çıkıp, "INTIFADA" şarkısını seslendirerek dinleyicileri coşturdu

1994'te kurulan ünlü İspanyol SKA-P müzik grubu, Şili'deki konserinde Filistin formalarıyla sahneye çıkıp, "İNTİFADA" şarkısını seslendirerek dinleyicileri coşturdu.

İşgalci İsrail'in Gazz'de yaptığı soykırım devam ederken dünyanın dör bir yandaın Filistin'e destek artarak devam ediyor.

1994'te kurulan İspanyol SKA-P müzik grubu, Şili'deki konserinde Filistin formalarıyla sahneye çıkıp, "İNTİFADA" şarkısını seslendirerek dinleyicileri coşturdu.

SKA-P KİMDİR?

SKA-P, Bask Bölgesi'nin Navarre şehrinden bir grup arkadaşın Madrid'in Vallecas şehrinde, 1994'te kurduğu bir ska punk grubudur. Grup, siyasi olarak, kuruluş karşıtı bir müzik grubu olarak kategorize edilebilir. İspanya, Avrupa ve Latin Amerika'nın en popüler ska gruplarından biridir.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.