Filistinli dedenin küçük torununa vedası paylaşım yağmuru aldı

Filistinli dedenin küçük  torununa vedası paylaşım yağmuru aldı
Sosyal medyada Filistinli baba olarak gündem olan olan ancak dedesi oladuğu öğrenilen Filistinlİ'nin küçük torununa vedası, "Bu iman, katilleri boğar" dedirtti.

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 14 bin 128 Flsitinli hayatını kaybetti.

İŞGAL ORDUSU 5.840 ÇOCUK KATLETTİ!

İsrail'in yaklaşık 40 bin ton bomba attığı saldırılarda ölenlerin 5 bin 840'ı çocuk, 3 bin 920'si kadınlardan oluştu.

Yarım asrı aşkın İsrail zulmüne maruz kalan Filistinlerin son olaylarda ğır tabloya ölüme meydan okuyan duruşu, vatanseverliğin ve iman ve inancın kudreti olarak karşımıza çıktı.

DEDENİN VEDASI

İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği saldırılarda küçük kızı katledilen Filistinli dedenin torununa vedası, sosyal medyada etkileşim yağmuru aldı.

İsrail tarafından Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 2 yaşındaki Rim Ali Halil Badvan Gazze'nin Şuheda Aksa Hastanesi'ne getirildi Hastanede defin için hazırlanan Filistinli dede Muhammed Badvan'ın torununa torunun gözlerini açıp son kez kızına baktı.

Dedenin daha sonra torununu öpüp koklayıp kefenlenmesi için görevlilere teslim eden babanın metaneti, tebessümü, duruşu ve imanı, sosyal medyada binlerce beğeni aldı ve "Bu iman, bu inanç, bu tevekkül, bu teslimiyet, katilleri, siyonistleri ve destekçilerini boğar" yorumları yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.