FİNAL GÖRÜNDÜ

FİNAL GÖRÜNDÜ
Geçtiğimiz sezon kupada yarı finale kadar gelen Atiker Konyaspor, bu yıl çektiği avantajlı kurayla birlikte finale kadar gitmek istiyor

Atiker Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finaldeki rakibi çekilen kura sonucunda belli oldu. Kuraya seri başı olacak katılan yeşil-beyazlı ekip, çeyrek finalde TFF 1. Lig ekibi Sivasspor ile eşleşti. Atiker Konyaspor-Sivasspor eşleşmesinin galibi, Kasımpaşa-Rizespor eşleşmesinin galibi ile yarı finalde eşleşecek. Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor eşleşmesinin galibi ile de Kayserispor-Fenerbahçe eşleşmesinin galibi yarı finalde karşılaşacak. İlk maçlar 28 Şubat-1-2 Mart rövanşlar ise 4-5-6 Nisan’da oynanacak. Çeyrek ve yarı final maçları, çift maç eleme usulüne göre oynanacak.

YOLU AÇIK

Yeşil-beyazlı ekip, çekilen kuraların ardından finale kalma yolunda bir hayli avantajlı. Süper Lig’de üç büyüklerin dışında üst sıralarda yer alan rakiplerle de eşleşmeyen Konyaspor, finale kadar gidebilme durumuna sahip. Aykut Kocaman’ın öğrencileri yeniden Avrupa hedefini kupa ile gerçekleştirmenin peşinde. Geçtiğimiz sezon yarı finale kadar yükselen temsilcimiz, bu yıl tarihinde bir ilki başararak final heyecanını tatmak istiyor.

HEDEF KUPAYI KALDIRMAK

Kupa macerasına bu yıl H Grubu’nda başlayan Atiker Konyaspor, Trabzonspor, Gümüşhane ve Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. Bu gruptan lider olarak çıkmayı başaran ve son 16 turunda Ümraniyesporla eşleşen yeşil-beyazlılar, uzatmalar sonucunda rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. Temsilcimiz geçtiğimiz sezon yarı finale kaldığı organizasyonda bu yıl finale yükselip kupayı kaldırmayı hedefliyor.

İŞTE KUPADA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:

Başakşehir      -           Akhisar Belediyespor

Kasımpaşa      -           Rizespor

Sivasspor        -           Atiker Konyaspor

Fenerbahçe     -           Kayserispor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.