FİNALLERDE İDDİALILAR

FİNALLERDE İDDİALILAR
Takım kaptanlarından tecrübeli voleybolcu Engin Özbek, finallere hazır olduklarını söyledi

Türkiye Voleybol 1. Ligi’den Efeler Ligi’ne yükselme müsabakalarında final grubuna adını yazdıran Konya Büyükşehir Belediyespor, iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Gerçekleştirdiği yoğun antrenmanlarda kendisini hem taktiksel hem de mental anlamada hazır tutmak isteyen sarı-siyahlı ekip, finallere hazır gitme amacında. Büyükşehir Belediyespor’un takım kaptanlarından Engin Özbek, finallerde iyi bir performans göstereceklerine inandığını söyledi. Zor ama imkansız olmadığını dile getiren deneyimli smaçör, takım olarak finallere hazır olduklarını dile getirdi.

“ZORU BAŞARABİLİRİZ”

Yarı finallerde iyi mücadele ettiklerini ifade eden Engin Özbek, finallere kalarak ilk adımı başardıklarını söyledi. Özbek, hedeflerinin iyi performanslarını sürdürüp finallerde ilk iki sırada tamlamayarak Efeler Ligi’ne çıkmak istediklerini belirterek, zoru başarabilecek güçte olduklarını vurguladı. Özbek, “Finallere güçlü takımlar kaldı. Kendi grubumuzdan gelen Jeopark Kula Belediyespor’u yakından tanıyoruz. Daha önce onları yenememiştik ancak finallerde ne olur bilinmez. Bu anlamda sürpriz yapmak istiyoruz. İlk maçımızda da Gümüşhane Torul Gençlik ile karşılaşacağız. Oldukça tecrübeli bir ekip. Ancak bizler de takım olarak hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Aynı şekilde yine bir başka güçlü ekip Hatay ekibi var. Zorlu geçeceğini biliyoruz buna göre de hazırlandık. Bizler de iddialıyız ve sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.  

Öte yandan final müsabakaları 28-29 ve 30 Mart tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak. Büyükşehir Belediyespor, sırasıyla Torul Gençlik, Jeopark Kula ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edecek. Müsabakaların sonunda temsilcimiz ilk ikiye girmesi halinde Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazanacak. (Ulaş İnbaşı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.