Galibiyet zamanı

Galibiyet zamanı
Torku Konyaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde zorlu bir maça çıkıyor. Rakip ligin yenilgisiz üç ekibi arasında yer alan İstanbul Başakşehir… Saat 13.30’da başlayacak maç için tek hedef galibiyet…

Spor Toto Süper Lig’de 6. hafta heyecanı bugün başlıyor. Haftanın açılış maçı Konya’da oynanacak ve temsilcimiz Torku Konyaspor ligin namağlup ekiplerinden İstanbul Başakşehir’i konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye çekilen temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Sezona istediği girişi yapamayan ve ilk 5 haftada sadece 5 puan alabilen temsilcimiz zorlu maçı kazanarak puan olarak rahatlamak ve gelecek haftalar öncesinde önünü açmak amacında.

KONYASPOR KENETLENDİ

Torku Konyaspor’da teknik kadro ve futbolcular galibiyete kenetlenmiş durumda. Kendi sahalarında ve seyircileri önünde oynanacak bu maçı kazanmakta başka düşünceleri olmadığını ifade eden yeşil-beyazlılar, “İlk 5 maçta oyunumuzun karşılığını alamadık. Oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimize üstünlük kurduk ama sadece bir galibiyetimiz var. Artık bu akışı değiştirmek istiyoruz. Üst üste alacağımız galibiyetlerle ligde hakettiğimiz konuma ulaşacağız. Özellikle evimizde oynayacağımız maçlarda kayıp yaşamamalıyız. Başakşehir karşısında taraftar desteği bekliyoruz. Onların vereceği destek sahada işimizi kolaylaştıracak” dediler.

3 HAFTADIR SEVİNEMİYORUZ

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyeti bulunan Torku Konyaspor, üç maçlık galibiyet özlemini dindirmenin mücadelesini verecek. Konuk takım da ligdeki ikinci galibiyetini almanın peşinde. Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda oynanacak olan Torku Konyaspor-Başakşehir maçı saat 13.30’da başlayacak. LİG TV’den müsabakayı Çağatay Şahan, Özgür Ertem, Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Taraftarlar karşılaşmayı satışına devam edilen biletleri 10-100 TL arasında değişen ücretleri ödeyerek izleme şansına sahip. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.