Garanti Halı Yıkama’da müşteri memnuniyeti ön planda

Garanti Halı Yıkama’da müşteri memnuniyeti ön planda
Yaklaşık 14 yıldır halı yıkama sektöründe kaliteli işlere imza atan Garanti Halı Yıkama, yerinde temizlik, koltuk, perde, halı ve yorgan yıkama hizmeti ile sıkça tercih ediliyor.

Yaklaşık 14 yıldır halı yıkama sektöründe kaliteli işlere imza atan Garanti Halı Yıkama, yerinde temizlik, koltuk, perde, halı ve yorgan yıkama hizmeti ile sıkça tercih ediliyor. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu aktaran Mustafa Durmuş, “Temizlik için kullandığımız ilaçlar bile ürün grubuna göre farklılık gösteriyor” dedi.

perde-yikama.jpg

Halıların titiz ve sorunsuz bir şekilde temizlenmesi ve bakterilerden arındırılması için yıkama işleminin uygulanması şart. Ancak bazı kişiler halıları temizlemek için silme işlemini tercih etse de bu işlem halıları gerçek anlamda temizlemek için yeterli olmuyor. Halı yıkama sektörü hakkında bilgi veren Garanti Halı Yıkama İşletme Sahibi Mustafa Durmuş, “Yaklaşık 14 yıldır halı yıkama sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Firma olarak müşteri memnuniyetine, geniş lojistik ağına ve kaliteli işçiliğe önem veriyoruz. Bu noktada gelen halılarımızı yıkama işlemine alıyoruz. Ortalama 10 yıldır aynı firmadan deterjanlarımı alıyorum. Artan maliyetler karşısında da kalitesini değiştirmedim. Gelen halılar; yıkama, durulama ve kurutma işlemleri süresince 3 gün kadar bizde kalıyor. 3 günün sonunda da evlere kadar götürüyoruz. Çıkmayan lekeler olursa da bu süreç biraz uzuyor. Bu konuda da kişiye bilgi veriyoruz. Müşteri memnuniyeti ve geri dönüşler de bizim referansımız oluyor” diye konuştu.

dsc-0500.png

YERİNDE TEMİZLİK İŞLEMİ SIK TERCİH EDİLİYOR

Yerinde temizlik hizmeti ile cami ve yurtlara da hizmet verdiklerine değinen Durmuş, “Genellikle Yurt, camii, otel, apart gibi mekanlarda yerinde temizlik hizmeti sunuyoruz. Yerinde temizlik hizmeti ile işlemin süresi ve boyutuna göre makinelerimizi yanımıza alarak başlıyoruz. İlçelerden gelen talepler doğrultusunda yoğunluk durumumuza göre de ilçelere kadar hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

koltuk-yikama.jpg

ÜRÜNLER DEFORME OLMAMALI

Garanti Halı Yıkama’nın hizmet yelpazesinden bahseden Durmuş, “Konya ve ilçelerinde koltuk, halı, perde, battaniye ve yorgan yıkama işlemlerini özenle yapıyoruz. Özellikle perde gibi narin ürünlerde stor, zebra fark etmeksizin özenle yıkama işlemini gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetleri verirken ürün kumaşının zarar görmemesi, deforme olmaması ve ürün özelliğini kaybetmemesine dikkat ediyoruz” ifadelerini kullandı.

hali-yikama-2.jpeg

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini aktaran Durmuş, “Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Lekesi çıkmayan bir ürünü geri göndermiyoruz. Ürün sahibine bilgi vererek ek işlemler uyguluyoruz. Temizlik için kullandığımız ilaçlar bile ürün grubuna göre farklılık gösteriyor. Paketleme aşamasındaki çalışma arkadaşlarımız özenle her ürünü inceliyor. Bizi biz yapan müşteri memnuniyeti” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay Çopur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum