Kaybedeni olmayan sınav yapıldı

Kaybedeni olmayan sınav yapıldı
Türkiye geneli Ortaokul düzeyi Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her yıl düzenlenen Türkiye geneli Ortaokul düzeyi Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi. 81 ilde gerçekleşen bilgi yarışmasının Konya ayağında 31 ilçede eşzamanlı olarak, yüzlerce noktada yapılan sınava binlerce ortaokul öğrencisi katılım sağladı. AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara sınav öncesi yaptığı açıklamada kaybedeni olmayan yarışmadaki amacın Peygamber Efendimiz (sav) in hayatını ve ahlakını gençliğin kalbine yerleştirmek ve Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu söyledi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Kara, “Ülkemizde binlerce noktada 100 binlerce öğrencinin katılımıyla en güzel insan Peygamber efendimiz (sav) hayatını öğrenen gençlerimizle bir araya geliyoruz. Konya’da 31 ilçemizde yine yüzlerce noktada binlerce gencimizle aynı tatlı telaşın içerisindeyiz. Kaybedeni olmayan bir yarışmadayız. Kaybedeni olmayan yarışmanın bir dolu kazananın olduğunu bu vesileyle hatırlatıyoruz. Başta Konya birincimiz olmak üzere 10.000 TL, 8.000 TL, 6.000 TL, 5.000 ve 4.000 TL şeklinde maddi ödüllerinin yanında, Efendimizin hayatını okuyarak İslam’ı en güzel şekilde yaşayabilmenin, o güzel ahlakı en güzel şekilde kazanabilmenin ödülünün daha değerli olduğu aşikardır” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.