Gelecek yılların planlaması

Gelecek yılların planlaması
Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, başarıyı sürdürülebir kılacak bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını söyledi

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, başarıyı sürdürülebir kılacak bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Şan, oturttukları sistemin birkaç yıl içinde meyvesini vereceğini vurguladı. Konyaspor taraftarından da övgüyle bahseden Şan, “Geçtiğimiz sezon gördük ki birkaç maçta taraftarın müthiş desteği maçı aldı. Futbolcularımız böyle durumlarda daha farklı motive oluyor. Desteğin doruğa çıktığı maçlarda onu gördük. İki sezondur olumsuz tezahüratın olmadığı nezih bir ortam oluşturduk. İşte bu kültürü oturtmamız devamlılığını sağlamamız lazım. Taraftarımız Türkiye’ye örnek olacak, Konya’da şiddet ve küfür tamamen ortadan kalkacak. Artık bunun geri dönüşü yok. Tribünler bu görüşü benimsemiş durumda" dedi.

100. YIL HESAPLARI

Takıma yaptıkları yatırımların gelecek yıllarda meyvesini vereceğini dile getiren Şan, şöyle devam etti: “Önümüzdeki 5-6 senenin planlamasını yapacak olursak şimdi biz alt yapısını oluşturuyoruz. Modern bir stadyuma ve modern tesislere sahibiz. Genç takımlarımızda şu anda yeniden bir yapılanma sağlandı. 14-15 yaş grubundan gelebilecek futbolcu potansiyelimiz var. Ben inanıyorum ki; bu kurumsallaşma çalışmaları 3-4 sene içerisinde meyvelerini vermeye başlayacaktır. Biz Elhamdülillah 2015-2016 sezonunda bir başarı yakaladık. Bu da doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. Yolun başındayız. İnşallah daha uzun yıllar bu başarıyı devam ettirecek bir kurumsallaşma yapısını oturtmamız lazım burada. O yapıyı oturttuktan sonra yönetimde kim olursa olsun bu çark dönecek ve bu düzen başarı endeksli olarak devam edecektir.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.