GeYeSe 2017 SELÇUKLU’DA BAŞLIYOR

GeYeSe 2017 SELÇUKLU’DA BAŞLIYOR
Selçuklu, 3. Ulusal Gelişimsel Yetersizlik Sempozyumu’na (GeYeSe2017) ev sahipliği yapacak.

Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ulusal Gelişimsel Yetersizlik Sempozyumu’na (GeYeSe) bu yıl Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) ev sahipliği yapacak.

Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, SOBE (Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı)  ve Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek GeYeSe 2017, erken çocukluktan yetişkinliğe gelişimsel yetersizliği olan (Otizm Spektrum Bozukluğu, Zihinsel Yetersizlik, Down Sendromu, Serebral Palsi vd.) ya da gelişimsel yetersizlik riski altındaki çocukların ebeveynleri, öğretmenleri, eğitimcileri, uzmanlarını bir araya getirecek.  GeYeSe2017 ile gelişimsel yetersizlik alanında üretilen uluslararası ve ulusal bilimsel bilgiyi, gerçek yaşamda kullanıcıları ile tanıştırma ve bilginin uygulamaya etkili ve verimli bir şekilde aktarılmasını sağlamak hedefleniyor.

3. Ulusal Gelişimsel Yetersizlik Sempozyumu (GeYeSe2017) Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’nın (SOBE) ev sahipliğinde Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.  30 Mart ve 2 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek GeYeSe2017’ye alanında uzman birçok akademisyen sunumlarıyla katkı sağlayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.