GÖL-DER Başkanı Demirci:

GÖL-DER Başkanı Demirci:
"Mogan Gölü’nün ıslahı sadece Gölbaşı'nın sorunu değildir. Ankara'nın, Türkiye'nin sorunudur"

ANKARA (AA) - Gölbaşı'nı Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı Gürsel Demirci, "Mogan Gölü’nün ıslahı sadece Gölbaşı'nın sorunu değildir. Ankara'nın, Türkiye'nin sorunudur." dedi.

Demirci, Mogan Gölü'nün ıslahıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, gölün temizlenmesi ve çevre düzenlemesi yapılması için 2014'te protokol imzalandığını belirtti.

1990'dan bu yana birçok belediye başkanının Mogan Gölü'nün ıslahıyla ilgili ciddi uğraşlar verdiğini bildiren Demirci, şunları kaydetti:

"Hiçbir zaman sonuca bu kadar yaklaşılmadı. Bugün geldiğimiz noktada tüm siyasi büyüklerimiz Gölbaşı'nın sorunlarının bir an önce çözülmesini isterken, ilgili kurumların bürokratları Gölbaşı'na yapılacak olan yatırımları, sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hızlandırmaları gerekirken, bütün çalışmaları oluruna bırakmışlardır. Tek amacımız sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın Başbakanımızın talimatlarına rağmen Gölbaşı’na vaat edilen hizmetlerin bir an önce hayata geçirilmesi. Burada bizim kusurlu gördüğümüz bürokratlardır. Her gün can çekişen Mogan Gölü’nün sağlığına kavuşması, içinde yaşayan yüzlerce canlının yaşam hakkının elinden alınmaması bizlerin en büyük arzusudur. Mogan Gölü’nün ıslahı sadece Gölbaşı'nın sorunu değildir. Ankara'nın, Türkiye'nin sorunudur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.