Güzel başladı, güzel bitsin

Güzel başladı, güzel bitsin
Ligin son maçını yarın deplasmanda Gaziantep ile oynayacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, sezon boyunca teknik ekip ile oyuncular için gurur duyduklarını söyledi

Seda Erciş'in Haberi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, yarın Royal Halı Gaziantep ile ligin son sınavına çıkacak. Sezonu deplasmanda oynayarak tamamlayacak olan Dev Kartallar, bu maçın tüm hazırlıklarını tamamlayarak bugün Gaziantep’e gidecek. Hafta başından bu yana galibiyet üzerine hesaplar yapan yeşil-beyazlılar, bu zorlu maçı kazanarak ligi galibiyetle kapatmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta evindeki son maçını Türk Telekom karşısında oynayan ve son saniyelerde maçı kaybeden temsilcimiz, büyük bir üzüntü yaşamıştı. Yarınki maçı kazanarak hem yenilgiyi telafi etmek isteyen Potanın Kartalları, hemde ligi güzel bir galibiyetle tamamlamayı hedefliyor. Öte yandan ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı 70-69’luk skorla Torku Konyaspor kazanmıştı. Temsilcimiz, puan cetvelinde 12 galibiyet ile üçlü averaj sonunda on birinci sırada bulunurken, Gaziantep temsilcisi 13 galibiyet ile onuncu sırada yer alıyor.

KEREM ÖTEN, “GURUR DUYUYORUZ”

Ligde oynanacak son maç için değerlendirmelerde bulunan Torku Konyaspor Basket takımının Başkan Yardımcısı Kerem Öten, takımları ile gurur duyduklarının altını çizdi. Sezon içerisinde büyük şanssızlıklar geçirdiklerini ve buna rağmen büyük bir iş başardıklarını ifade eden Öten, “Sezona şanssızlıkla başladık ve öyle devam etti diyebilirim. Kimsenin başına gelmeyen şeyleri yaşadık ligde fakat her seferinde ayağa kalkmasını başardık. Zorlu bir süreçte en iyi mücadelesini veren teknik ekip ve oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Hedeflenen yerde olduğumuz için de çok mutluyum. İnşallah yeni sezonda daha büyük işlere imza atarız” diye konuştu.

“SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLAMAK…”

Yarın deplasmanda Royal Halı Gaziantep ile son maçlarına çıkacaklarını belirten Kerem Öten, “Zorlu bir fikstürde arka arkaya mağlubiyetler aldık. Şanssızlıklar da oldu ve alabileceğimiz maçları kaybettik. Sorun değil, önümüzde Gaziantep maçı var ve takımımız bu maça iyi hazırlanmış durumda. Galibiyet alarak döneceklerine gönülden inanıyorum. Sezonu galibiyetle tamamlamak herkes için büyük moral kaynağı olacaktır” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.