“Güzel bir hava yakaladık”

“Güzel bir hava yakaladık”
Ligde Darüşşafaka ile karılaşacak Torku Konyaspor’da sıkı bir programda çalışıyor. Yardımcı antrenör Murat Yolcu, keyiflerinin yerinde olduğunu belirtirken, zorlu rakiplerini yenecek güçte olduklarını vurguladı

Spor Toto Basketbol Ligi’nde yakaladığı galibiyet serisi ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, seriyi sürdürmek adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Pazar günü kendi sahasında Darüşşafaka Doğuş’u ağırlayacak Dev Kartallar, zorlu rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip, başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günü çift idman yaparak geçirecek ve yarın maçın teknik ve taktik çalışmasını yaparak kampa girecek. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

MURAT YOLCU, “KEYFİMİZ YERİNDE”

Zorlu bir lig maratonunda olduklarını ifade eden Torku Konyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Yolcu, bu zorlukları teker teker aştıklarını ve galibiyet için çok çalıştıklarını belirtti. Yolcu gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Güzel bir hava yakaladık. Ligin çok zorlu bir takımı ile kendi evimizde karşılaşacağız. Darüşşafaka maçı için sıkı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Keyfimiz oldukça yerinde. Yarın yapacağımız son maç çalışması ile hazırlıklarımızı tamamlayıp kampa gireceğiz. Rakibimizin gücünün farkındayız fakat kendimize güveniyoruz ve onları yenecek güçteyiz.”

“SPORSVERLER’E DAVET”

Kulüp olarak hem sportif hemde sosyal sorumluluk anlamında ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekleyen Yolcu, “Pazar günü oynayacağımız maçın bilet gelirlerini Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı’na bağışlayacağız. Tüm Konyalı sporseverleri bu maça davet ediyoruz. Bizi desteklemeye gelsinler onların desteği ile yenemeyeceğimiz takım yok. Bu destek ile beraberinde kimsesiz çocuklar da sevinecek” diye konuştu. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.