Hacklenenler Kervanına Deniz Çakır Da Katıldı

Hacklenenler Kervanına Deniz Çakır Da Katıldı
Güzel oyuncu Deniz Çakır da hacklenenler kervanına katıldı. Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın twitter hesabı hacklendi.Deniz Çakır’ın hacklenen hesabından yazılan birkaç cümle söz ise hayranlarının tepkisine yol açtı

Güzel oyuncu Deniz Çakır da hacklenenler kervanına katıldı. Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın twitter hesabı hacklendi.Deniz Çakır’ın hacklenen hesabından yazılan birkaç cümle söz ise hayranlarının tepkisine yol açtı.Daha sonra Deniz Çakır duruma açıklık getirdi. Deniz Çakır hesabının hacklendiğini ve doğal olarak orada yazılanlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Yakında ekrana gelecek yeni dizisinde bir Kürt avukatı canlandıracak olan oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya adresinden “Kürdistan’da ve Muş Tatvan yolunda bir yer kanar” dizelerini paylaşınca bazı takipçilerinin tepkisini çekmişti.
Ünlü oyuncunun Twitter hesabı bugün bir milliyetçi grup tarafından hacklenip cep telefonu numarası sosyal medyada paylaşıldı.
Deniz Çakır Instagram hesabından hacklendiği şöyle duyurdu: Twitter’dan şu an yazan kişi ben değilim.. Lütfen ciddiye almayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.