Hafıza teknikleriyle başarı artıyor

Hafıza teknikleriyle başarı artıyor
Türkiye’nin tek eşit ağırlık kursu olarak Konya’da hizmet veren Özel-İz Özel Öğretim Kursu, eğitimde uyguladığı özel teknik ve sistemlerle birlikte öğrenci ve velilerin ilk tercihi oluyor.

Türkiye’nin tek eşit ağırlık kursu olarak Konya’da hizmet veren Özel-İz Özel Öğretim Kursu, eğitimde uyguladığı özel teknik ve sistemlerle birlikte öğrenci ve velilerin ilk tercihi oluyor. Hafıza Teknikleri Eğitimi’nin bölge bayiliğini alarak üniversite sınavlarından bir ay önce öğrencilere bu eğitimi verdiklerini belirten Oktay Güler, “Konya’da hafıza teknikleriyle eğitim veren tek kurumuz” dedi.

1-1.jpg

Beş kurucu ortağın Konya’ya kazandırdığı eğitim kurumu olan Özel-İz Özel Öğretim Kursu, yeni konseptiyle birlikte Şato Form’da eşit ağırlık ve sözel öğrencilerine yönelik eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Konya’da sayısal, eşit ağırlık, sözel ve liselere hazırlık sınavlarına yönelik eğitim veren birçok kurumun var olduğunun altını çizen Özel-İz Eğitim Kurumu Kurucu Ortağı Oktay Güler, “Yıllardır süre gelen özellikle eşit ağırlık ve sözel öğrencilerinin gereken ilgi ve alakayı alamamaları bizim için yıllardır kanayan yaraydı. Bu çocukların kendilerini gerçekten özel hissedeceği bir kurs açma ihtiyacını hissettik. Bu vesile ile eğitim öğretim çalışmalarına yeni bir konsept ile içinde bulunduğumuz sene başladık. Bu bağlamda da Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ruhsatnamemizi bizlere verirken ‘Türkiye’nin tek eşit ağırlık kursu olduğumuzu’ öğrendik.  Kuruluş misyonumuz ve vizyonumuzda da temel değerlerini bilen, vatana millete hayırlı olabilecek, kendi ayakları üzerinde durabilen, her bireyin bu ülkeye kazandıracağı bir işleyiş vardır mantığıyla bu ülkede söz sahibi olabilecek eşit ağırlık ve sözel öğrencilerini yetiştirmek gibi çok büyük bir hedefle çıktık. Konya eğitimcileri, halkı ve öğrencileri bu anlamda bizlere gereken ilgi ve tevazuyu gösterdi” diye konuştu.

2.jpg

SINIRLI SAYIDA ÖĞRENCİ KABUL ETTİK

İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi sebebiyle Özel-İz’in de belli kısıtlamalara gittiğini aktaran Güler, “Kurumumuza sınırlı sayıda öğrenciyi kabul ettik. Öğrenciyle ilgilenme, takip etme ve öğrencinin kararında bir disiplin oluşturma, hazırlık sürecinde herkesin ihtiyaç duyduğu maddeler. Bu maddelerin tamamını öğrenciler kurumumuzda bulabiliyor. Kurumda her öğrencinin doğum günü kutlanır ve her öğrenci anne babasındaki o sıcaklığı kurumumuzdaki her öğretmende bulabilir. Böyle bir kadro ve konsept oluşturduk” şeklinde konuştu.

3.jpg

GÖSTERİLEN TEVAZU BİZLERE GÜÇ VERDİ

Verilen yayınların niteliği, niceliği ve öğretmen kalitesinin şehrin en iddialı kurumlarından birisi olmalarını sağladığını ifade eden Güler, “Konya halkının ve eğitim sektöründeki diğer insanların göstermiş olduğu tevazu bizlere güç vermiş oldu. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında Meram’da sayısal şubemizle de hizmet vereceğiz. Sayısal öğrencilerimiz Meram Yeni Yol şubemizde, eşit ağırlık ve sözel öğrencilerimiz de merkez şubemiz olan Şato Form’da eğitim almaya devam edecek” dedi.

4.jpg

KONYA’DA HAFIZA TEKNİKLERİYLE EĞİTİM VEREN TEK KURUMUZ

Verilen eğitimlerin sene sonunda bir tekrarı olabileceği Hafıza Teknikleri Eğitimi’nin bölge bayiliğini alarak yapmaya başladıklarının altını çizen Güler, “Kurumuza kayıt yaptıran her öğrenciye, üniversite sınavından bir ay önce Hafıza Teknikleri Eğitimi’ni Ankara’dan getirteceğimiz uzman ekiple ücretsiz olarak veriyoruz. Bizi diğer öğretim kurslarından farklı kılan özelliklerimizden en büyüğü buydu. Konya’da hafıza teknikleriyle eğitim veren tek kurumuz. Ayrıca gelecek sene hizmete girecek olan Meram Yeni Yol şubemizde de sayısal öğrencilerimize hafıza tekniği eğitimini vereceğiz” ifadelerini kullandı.

6.jpg

KAPAN SİSTEMİ İLE KONU EKSİKLİKLERİNE SON

Öğrenci üzerinde ilgi, takip ve disiplini kurarak eylül ayından haziran ayına kadar sınavlara hazırladıklarını belirten Güler, “Öğrencilerimizi ‘Kapan Sistemi’ dediğimiz sistemimizle çalıştırıyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerin eksik olduğu konuları fark ettikten sonra öğrenciyi kapana çeker ve öğrenci kurumumuzda birkaç saat öğretmen gözetiminde birebir şekilde çalışır. Kurum olarak insanlara yapamayacağımız ve tutamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik” diye konuştu.

7.jpg

KONYA, ÖZEL-İZ KOLEJİ’NE KAVUŞACAK

Özel-İz olarak Konya’daki hedeflerinden bahseden Güler, “Özel-İz, hedefleri ve ilkeleri olan bir yer. Doğru bildiğimiz anlayışımızdan hiçbir zaman şaşmayız. Bu bağlamda daha ilk yılımızı tamamlamadan sayısal şubemizi açıyoruz. Özel-İz olarak ilerleyen yıllarda okullaşmaya gideceğiz. Yakın bir zamanda Konya, Özel-İz Koleji’ne kavuşacak. Bu bizim uzak olmayan hedeflerimiz arasında. Gerçekten eğitim yapmak istiyoruz. Eğitime inanan insanlarla yürümek istiyoruz. Öğrencilerimize ve velilerimize her zaman ‘Çocuk bize teslim olacak’ dedik. Teslimiyet duygusunu çocuktan aldıktan sonra çocuğu sınavlara hazırlayabiliyoruz” diyerek sözlerine son verdi. 

YİĞİT BERKAY ÇOPUR / PUSULA GAZETESİ

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.