Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
KIRIKKALE (AA) - Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında anayasa değişikliği halk oylaması güvenlik toplantısı yapıldı.Valilikte gerçekleştirilen...

KIRIKKALE (AA) - Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında anayasa değişikliği halk oylaması güvenlik toplantısı yapıldı.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıda konuşan Haktankaçmaz, 16 Nisan günü yapılacak halk oylaması için kentte alınan önlemler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Haktankaçmaz, daha önce de yetkililerle seçim güvenliği toplantıları yaptıklarını ve alınması gereken tedbirleri aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu zamana kadar ciddi bir problem yaşamadık. İl genelinde cezaevleri hariç 660 sandıkta 196 bin 469 seçmen oy kullanacak. Bin 43 kolluk kuvveti görev yapacak. Vatandaşlarımızın, seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, kendi özgür iradeleriyle hoşgörü içerisinde, oy kullanmalarını temin etmek amacıyla her türlü güvenlik tedbiri alınacak. Huzursuzluk çıkararak, vatandaşın güvenliğini tehdit edenlere kesinlikle fırsat verilmeyecek. Halk oylamasının milletimiz için güzel bir şekilde neticelenmesini temenni ediyorum."

Toplantıya, kaymakamlar ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ile İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.