Havsak Devlet Hastanesi Yöneticilerinden Evde Hasta Ziyareti

Havsak Devlet Hastanesi Yöneticilerinden Evde Hasta Ziyareti
ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığının başlattığı sağlık kurumlarından hizmet alanlara yönelik ziyaretler kapsamında HAVSAK Devlet Hastanesi Başhekim...

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığının başlattığı sağlık kurumlarından hizmet alanlara yönelik ziyaretler kapsamında HAVSAK Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Fatih İğde ve hastane yöneticileri, bazı hastaları evlerinde ziyaret etti.

İğde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi olarak hasta ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, "Bugün de hastanede birkaç sefer yatmış, tedevi olmuş olan İlyas amcayı ziyaret ettik. Hastanemizde ne buldu, ne eksiklerimiz var, ne önerileri var. İyi, kötü olan yönlerimiz hepsini konuşmak için geldik. Sağlsun bizi evinde kabul etti. Kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ziyaret edilen hastalar ve yakınları hastanede yattıkları süre içerisinde kendilerine verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hastalar, ayrıca hastane yöneticilerini evlerinde ağırlamanın da kendilerine moral verdiğini ifade etti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.