Hazırlıklar sürüyor

Hazırlıklar sürüyor
Anadolu Selçukspor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya’da bulunan Concorde De Luxe Resort Otel’de çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ligin ikinci devresine iyi bir şekilde başlamak istiyor

Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci devesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya’da bulunan Concorde De Luxe Resort Otel’de antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ligin ikinci devresine en iyi şekilde başlamanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar, bugün kamptaki 5. gününü geçirecek.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Ligin ikinci devresi için Konya’da toplanan Anadolu Selçukspor, 10 günlük bir süreçten geçmişti. Bu esnada oyunculara çeşitli form testleri yapılırken, sakatlığın en az seviyeye indirilmesi için hesaplar üzerine çalışıldı.

KAMPTA 5. GÜN

Teknik direktör Mustafa Alper Avcı, UEFA Pro Lisans seminerinin ardından Antalya kampında takımının başına geçti. Deneyimli çalıştırıcı, takımına taktik üzere antrenmanlar yaptırıyor. Yeşil-beyazlılar bu taktikleri Eskişehirspor ile yarın oynanacak hazırlık maçında sahaya yansıtmaya çalışacak.

SON DURUMU GÖRMEK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, yarın Antalya kampında oynanacak Eskişehirspor maçında takımının son durumunu görecek. Deneyimli teknik adam, yapılan takviyelerin son durumuyla ilgili de bilgi sahibi olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.