Hedef İyi Başlamak

Hedef İyi Başlamak
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 2015-2016 sezonunun ilk maçını kendi sahalarında oynayacak olmanın takıma lige iyi ve moralli bir başlangıç yapması adına önemli olduğunu belirtti.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 2015-2016 sezonunun ilk maçını kendi sahalarında oynayacak olmanın takıma lige iyi ve moralli bir başlangıç yapması adına önemli olduğunu belirtti. Lig fikstürünü değerlendiren Ahmet Baydar, “Sezon birbirinden zorlu 34 maça sahne olacak. İlk maçlar her zaman sezona moralli ve iyi başlamak adına önemlidir. Bizde ilk maçımızda kendi sahamızda Akhisar ile karşılaşacağız. Saha avantajımızı kullanarak seyircimiz önünde kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak ve geçtiğimiz sezon yakalanan performansın üzerine çıkmak istiyoruz” dedi.

Baydar, takım başarısındaki en önemli paydalardan birinin taraftar desteği olduğuna da işaret ederek, “Bu konuda en canlı örneği geride bıraktığımız sezonda yaşadık. Taraftarımızla bütünleşerek ve onların verdiği destekle Türkiye’ye örnek olduk. Bunun yeni sezonda da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Yeni sezonda örnek gösterilen bir taraftara ve başarılı olacak bir takıma sahip olduğumuza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.