HUDER Konya Şubesinde "Levent Babacan" dönemi

HUDER Konya Şubesinde "Levent Babacan" dönemi
Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Konya Şubesi'nin genel kurulu gerçekleştirildi.

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Konya Şubesi'nin genel kurulu gerçekleştirildi.

HUDER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kurul sonucu avukat Levent Babacan HUDER Konya Şubesi'nin yeni başkanı seçildi.

Açıklamada ifadesine yer verilen Babacan, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak, destek verenlere teşekkür etti.

aa-20221207-29673415-29673414-huder-konya-subesi-olaganustu-genel-kurulu-yapildi.jpg

Babacan, derneğin, 1988'de insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğünü temin etmek ve adaletin bütün alanlarda tesisi amacıyla kurulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"HUDER, ülkemizin içinden geçtiği en karanlık dönemlerde dahi dik duruşundan asla taviz vermemiştir. Söz konusu süreçlerde ülkemiz, milletimiz, insanımız ve değerlerimiz lehine olan her türlü gelişmeye destek veren HUDER, aksi durumlarda ise gerekli tutumunu ortaya koymayı da bilmiştir. Bugüne kadar bu sürece katkı sunan HUDER'in tüm başkanlarına, yönetim kurullarına ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz de aynı anlayışla devraldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarma gayreti içinde olacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.