İdris BAL' a iki ağır darbe canlı yayında geldi.

İdris BAL' a iki ağır darbe canlı yayında geldi.
Demokratik Gelişim Partisi' nde istifaların arkası kesilmiyor. Kon TV' de Ankara' dan canlı olarak yayınlanan Ankara Konuşuyor adlı programda Türk siyasi hayatında bir ilk yaşandı.

İdris Bal'ın partisi olarak bilinen Demokratik Gelişim Partisi'nde, partinin kurulmasının hemen ertesi günü Fevzi BUBİLİK istifa etmişti.

Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kucur ve İlker Hergüner, KONTV2 de yayınlanan Ankara Konuşuyor programında İdris BAL’ a adeta şok yaşattılar.

Atilla KUCUR: Sayın İdris Bal bizleri Gezi Parkına götürmek istedi. Gezi Parkında yapılan eylemler millete ve memlekete zarar verdi. Hükümeti devirmek için yapıldı. Kamu kurumları yağmalandı. Esnafa zarar verildi. O nedenle bizler Gezi Parkına destek verenlerle bir arada olamayız dedik.

İlker Hergüner: İdris Bal'ın Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundan gideceğini düşünüyordum. Milliyetçi ve maneviyatçı olarak biliyorduk. Oysa Yazıcıoğlu'nun yolunda olmadıklarını gördüm. Ayrıca Ermenek'teki maden kazasında oğlu ölen Recep Amca'nın lastik ayakkabısını bahane ederek hükümeti eleştirdiler. Bir masumu istismar ettiler.

Atilla Kucur ve İlker Hergüner açıklama yaptıktan sonra yayında istifa açıkladılar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.