Ilgın Belediye Başkanı gözden kaçmış!

Ilgın Belediye Başkanı gözden kaçmış!
AK Parti Milletvekili Ömer Ünal, partisinin FETÖ ile mücadelede oldukça titiz davrandığını belirtirken, "Her şeye rağmen gözden kaçanlar oldu, Ilgın Belediye Başkanı da bunlardan biri" dedi

Konya Valililiği raporlarına göre Konya’da FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle görevden Uzaklaştırılan kişi sayısı 1.382, tutuklanan kişi sayısı 1.299 ve devlet memurluğundan çıkarılanların sayısı 1.942.

Konya’nın FETÖ ile mücadelede oldukça etkin olduğunu ve işlem yapılan sayısında İstanbul’un ardından ikinci sırada yer aldığını vurgulayan AK Parti Milletvekili Ömer Ünal, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ünal, “Hiç bir ilde olmayan çalışmalar yapılıyor. Yerel yöneticiler dahil odalar, borsalar, STK’lar herkes üzerine düşeni yerine getiriyor ve FETÖ konusunda yoğun mesai harcanıyor. AK Parti de bir kaç elemeyi bir şekilde yapmıştı. 7 Haziran’dan önce ve 1 Kasım seçimlerine girerken aday isimler üzerinde ciddi çalışmalar yapıldı. Her şeye rağmen gözden kaçanlar oldu. Bunlardan birisi de Ilgın Belediye Başkanı’ydı (FETÖ tutuklusu Halil İbrahim Oral). Süreç devam ediyor ama ben bakan veya milletvekili bazında FETÖ ile ilgili bir bağın olduğunu düşünmüyorum” dedi.             

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum