Ilgın'da spor turnuvaları başladı

Ilgın'da spor turnuvaları başladı
Turnuvaya şehit olan polis memuru Mustafa Çetin'in adı verildi

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesince düzenlenen spor turnuvaları başladı.

Belediye tarafından tertiplenecek 16. Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali kapsamındaki turnuvalara 41 futbol, 8 voleybol takımı katıldı, 55 kişinin de masa tenisinde mücadele edeceği belirtildi.

Fahrettin Altay Paşa Parkı'ndaki açılış töreninde konuşan Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, turnuvaların geçen yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesini, sevgi, kardeşlik, arkadaşlık ve dostluk bağlarının kuvvetlenmesini ve kazasız belasız bir turnuva olmasını iledi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral da geçen yıl ki turnuvaya vefat eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Uysal'ın ismini verdiklerini belirterek, bu seneyse şampiyonaya şehit olan polis memuru Mustafa Çetin'in adını verdiklerini söyledi.

Oral, "Turnuvamız Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali Şehit Mustafa Çetin Spor Turnuvaları ismiyle yapılacak. Sporcularımız ve takımlarımızdan istirhamım turnuvamızın şehidimizin ismine yakışır bir şekilde devam etmesi ve tek kazananın dostluk olmasıdır." dedi.

Törene Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüsnü Duran, Emniyet Müdürü Mehmet Kambur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, Ilgın Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Parlak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve Ilgınlı sporseverler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.