İLK ETAP BAŞLADI

İLK ETAP BAŞLADI
Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü başlayan Torku Konyaspor, ilk etap kamp çalışması için Erzurum’a gitti. Temsilcimizin kampında 26 futbolcu bulunuyor

Seda Erciş

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına pazartesi günü başlayan temsilcimiz Torku Konyaspor, dün Erzurum’a giderek kampa girdi. Birinci etap kamp çalışmalarını Erzurum’da gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, buradaki ilk çalışmasını ise bugün yapacak. On iki gün sürecek kampın ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve temsilcimiz ikinci kamp etabı için Avusturya’ya gidecek.

İLK ÇALIŞMASINI KONYA’DA YAPTI

Yeşil-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını Konya’da yaptı. İlk olarak sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen futbolcular ardından akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde bir araya geldi. Saha içerisinde yapılan kısa toplantını ile başlayan yeşil-beyazlılar, topla ısınma hareketleri ve düz koşu ile antrenmanı bitirdi. Ayrıca antrenmana Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Futbol Şubesinden Sorumlu Selçuk Aksoy katılarak yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

KAMPTA 26 FUTBOLCU VAR

Temsilcimiz yeni sezon çalışmalarına 26 futbolcu ile başladı. Yurt dışı kampına kadar bu sayı ile devam edecek olan Torku Konyaspor, yapılacak yeni transferler ile sayıyı arttıracak. Kamp döneminde özellikle genç oyunculara dikkat eden teknik direktör Aykut Kocaman, yeni sezon için verimli olabilecek futbolcuları arıyor. Öte yandan yeşil-beyazlıların yeni transferleri Alban Meha, Dossa Junior, Serkan Kırıntılı, Emre Can Atila ve Selçuk Alibaz, takım arkadaşları ile tanıştı. Anadolu Selçukspor’dan kampa götürülen Can Demir Aktav, İsmail Güven ve Halil İbrahim Sönmez ile geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Abdülkerim Bardakçı ve Okan Derici de takımla birlikte yer alıyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.