Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'le ayrılığı resmen duyurdu

Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'le ayrılığı resmen duyurdu
 Muhabir
Konyaspor'da Sivasspor maçı yolların ayrılması kararı alındığı Fahrudin Omerovic'le ayrılığı resmen duyurdu

Konyaspor’da, Bosna-Hersekli teknik adam Fahrudin Omerovic dönemi sona erdi. Ligin 34. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor'a karşı alınan 1-0'lık mağlubiyet ve takımın küme düşme hattına olan yakınlığından dolayı yeşil-beyazlı ekip, ligin bitimine 4 hafta kala Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırma kararı aldı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Konyaspor'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Fahrudin Omerovic’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

OMEROVİC'İN KARNESİ
Hakan Keleş'in yerine 15 Ocak 2024 tarihinde Konyaspor'da göreve başlayan 62 yaşındaki Boşnak çalıştırıcı, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 14 lig maçında 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 15 gol gördü. ‘Omerovic'li Konyaspor'da lig maçlarında 1,21 puan ortalaması yakaladı. Konyaspor Omorevic yönetiminde toplamda ise 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 23 puan topladı ve maç başına da 1,35 puan ortalaması tutturdu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.