İlk imza atıldı! Emmanuel Boateng artık Konyasporlu

İlk imza atıldı! Emmanuel Boateng artık Konyasporlu
 Muhabir
Ara transfer döneminde takıma yapacağı katkılarla yeniden bir çıkış yakalama peşinde olan Tümosan Konyaspor’da anlaşma sağlanan orta saha oyuncusu Emmanuel Boateng, kendini yeşil beyaz renklere 2,5 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı

Ligde kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Tümosan Konyaspor, takımı daha güçlü hale getirmek için ara transfer döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlı ekip, orta saha oyuncusu Emmanuel Boateng ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu.

yeni-transfer-imzayi-atti2.jpg

26 NUMARAYI TERLETECEK

Son olarak İsveç ekibi Elfsborg forması terleten Ganalı orta saha oyuncusu, daha önce sırasıyla Hapoel Tel Aviv, Aduana Stars, WAFA SC, Feyenoord Fetteh ve Feyenoord Ghana takımlarında forma giydi.

Boateng, Süper Lig Temsilcimiz Tümosan Konyaspor’da 26 numaralı formayı giyecek. Kulüpten yapılan açıklamada, “Emmanuel Boateng'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.