İlk maç bugün

İlk maç bugün
Atiker Konyaspor, Avusturya kampının ikinci gününde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay tempoyu artırdı.

İlk günü tek antrenmanla geçiren yeşil-beyazlılar, dün çift çalışma yaptı. Yeşil-beyazlılar Avusturya’daki ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. 2017-2018 sezonu öncesi üçüncü etap hazırlıkları için Avusturya’ya giden Konyaspor ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen sabah antrenmanı top kapma ve koşu çalışması ile başlarken, pas çalışması ile devam etti. Oyuncular daha sonra hücum ve savunma organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

İLK HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Yeşil-beyazlı takımda kampa 5 oyuncu dahil edilmezken, İoan Hora’dan takım bulması istendi. Mustafa Reşit Akçay Hora’nın yerine golcü alınmasını isterken, transfer önceliği ise stoperde. Öte yandan güçlü takımlarla hazırlık maçları oynayacak Atiker Konyaspor, ilk ciddi sınavını bugün verecek. Almanya’nın köklü takımlarından Freiburg ile hazırlık maçlarına başlayacak yeşil-beyazlılar, 3 güne bir hazırlık maçı oynayarak antrenmanlara devam edecek.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.