iOS 8.4.1 güncellemesi

iOS 8.4.1 güncellemesi
Yeni iOS güncellemesi çıktı. Neler değişti? İçerik detayları...

Apple dün akşam sessiz sedasız biçimde iOS 8.4.1 güncellemesini kullanıcılarla paylaştı. 12H321 yapı numaralı 8.4.1 sürümü bir aydır beta testindeydi. Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme kısmından veya iTunes üstünden yeni iOS güncellemesini indirebilirsiniz. Güncellemeden önce iOS cihazınızın en az %50 şarjda olmasını tavsiye ederim.

Yeni sürüm Apple Music'le alakalı bazı düzeltmeleri içeriyor. Mesela iCloud müzik arşivinin açılmasını engelleyen sorunlar çözülüyor. Bununla birlikte seçilebilecek liste yoksa parçaları yeni bir listeye ekleme yolu sunuyor. Bir süredir Apple Music'le ilgili problemler internette tartışılıyor. Hatta ünlü blogger Jim Dalrymple oluşan hata ve silinen parçalarından bahsetmişti.

Halen ülkemizde aktif olmayan Apple Music'le ilgili düzeltmeler işin görünen kısmı. Arka planda ise iOS 8.4.1 jailbreak açıklarını kapatmış durumda. Böylelikle spekülasyonlar gerçekleşmiş oldu. Ayrıca iOS 9 için zemin değişikliği de yapıldığı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.