İşadamı Ertaş, LYS birincisini ödüllendirdi

İşadamı Ertaş, LYS birincisini ödüllendirdi
Konyalı işadamlarından, Kutup Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Ertaş ve eşi, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında, 5 puan türünde Türkiye birincisi olan görme engelli Fulya Akkaya’ya 10 bin TL'lik yardımda bulundu

Konyalı işadamlarından, Kutup Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Ertaş ve eşi, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında, 5 puan türünde Türkiye birincisi olan görme engelli Fulya Akkaya’yı, evinde ziyaret ederek eğitiminde kullanılmak üzere maddi yardımda bulundu.

Meram Anadolu Lisesinden birinci olarak mezun olan ve LYS sınavında 5 puan türünde Türkiye Birincisi olan görme engelli öğrenci Fulya Akkaya’yı, bu başarısından dolayı tebrik eden Ertaş ve eşi ile birlikte Meram Anadolu Lisesinden matematik öğretmeni Üzeyir Yavuz, öğrenciyi Konya Şeker Fabrikası Lojmanlarında bulunan evinde ziyaret etti.

Misafirlerini ailesiyle birlikte kapıda karşılayan LYS’nin başarılı öğrencisi Fulya Akkaya, “Bu başarıyı kazandığım için şahsım, ailem, okulum ve Konya adına çok mutluyum. Özellikle eğitim hayatımın devamı için maddi ve manevi destek vermek için bugün eşi ile birlikte evimize gelen Konyalı İş adamı Feyzullah Ertaş’ı tanımaktan dolayı çok memnunum. Ailem ile birlikte aldığım karar doğrultusunda İstanbul Boğaziçi Üniversitesi’nde okumaya karar verdim” dedi.

Kutup Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya İşadamı Feyzullah Ertaş ise, “Kızımız Fulya Akkaya’nın başarısı kesinlikle göz ardı edilemez. Konya ve ailem olarak mutluyuz. Fulya’nın eğitimi için her zaman yanındayız. Benim üç kızım var. Fulya ise dördüncü kızım oldu. Bir Konyalı işadamı olarak seninle gurur duydum. Şu an yanında olmak sesinle bir arada bulunmak ben ve eşimi çok hem de çok sevindirdi. Hem de çok duygulandırdı.

Senin bu başarın karşısında duyarsız kalamadım, Küçük bir iyilik yapıp, senin eğitiminde kullanman için bu hediyeyi ve sana yazdığım bu özel mektubu kabul etmeni rica ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ertaş ailesi, Akkaya’ya eğitim hayatında kullanılmak üzere 10 bin TL’lik maddi yardımda bulundu.

f.ertasin-lys-birincisi-fulya-akkaya-yazdigi-mektup-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum