İslam Dünyası, İsrail'in Gazze saldırıları karşısında harekete geçmeli

İslam Dünyası, İsrail'in Gazze saldırıları karşısında harekete geçmeli
 Muhabir
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi, İslam dünyası İsrail'in Gazze saldırıları karşısında harekete geçmeli çağrısı yaptı. Son gelişmelere ve yaşanan krize dikkat çekmek amacıyla AGD Konya Şubesi'nde basın açıklaması yaptı.

AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: İşgalci İsrail devleti, dün gece Gazze'ye düzenlediği en yoğun saldırılarını gerçekleştirdi. Elektrik ve iletişim kesintisi nedeniyle karanlıklar içinde kalan Gazze'de, 2 milyondan fazla insandan haber alınamıyor. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin birçok noktasını bombaladı. Saldırılarda, çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti, yüzlercesi yaralandı. Gazze'nin altyapısı da büyük zarar gördü.

İSLAM DÜNYASI HAREKETE GEÇMELİ

İsrail yalnızca güçten anlar. Bu zalimlerin korkacağı tek şey; Müslümanların yek vücut halinde üzerlerine yürümesidir. Başta ülkemiz olmak üzere Müslüman ülke liderlerinden bir an önce somut adımlar bekliyoruz.

İşgalci İsrail devleti, dün gece Gazze'ye düzenlediği en yoğun saldırıları gerçekleştiriyor. Gazze, elektrik ve iletişim kesintisi nedeniyle karanlıklar içinde barbarlar ordusunun vahşetiyle baş başa bırakılmış durumda. 2 milyondan fazla insandan haber alınamıyor!

İslam dünyası ise Türkiye öncülüğünde hemen izzet ve onurunun karanlığın içinde boğulduğunu izlemek yerine harekete geçmeli; tüm dünyaya ve işgalcilere Filistin'in sahipsiz olmadığını göstermelidir.

İsrail yalnızca güçten anlar! Siyonist İsrail, hedeflerine ulaşmak için Gazze'nin değil imkanı olsa tüm Dünya'nın elektriğini keser. Bu zalimlerin korkacağı tek şey; Müslümanların yek vücut halinde üzerlerine yürümesidir. Başta ülkemiz olmak üzere Müslüman ülke liderlerinden bir an önce somut adımlar bekliyoruz. Yoksa bunun vebalini Erbakan Hocamızın deyişiyle; 7 sülalemiz alnını secdeden kaldırmasa ödeyemeyiz.

Artık sözün bittiği, fiili müdahalenin vaktinin olduğu zamandır. Kınama, şiddetli kınama, çok çok şiddetli kınamayı geçmenin vaktidir. Artık bu konuda harekete geçme, yollara düşme vaktidir."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.