İsrail, 13 Filistinliyi katletti

İsrail, 13 Filistinliyi katletti
İsrail güçleri, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus ile Gazze kentinin doğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda 13 Filistinliyi katletti.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre, İsrail güçleri, Gazze kentinin güneyindeki Ez-Zeytun Mahallesi'ne gerçekleştirdiği topçu saldırısında 2 Filistinliyi öldürdü.

Sağlık kaynakları, İsrail ordusunun Han Yunus kentine yönelik topçu bombardımanı ve hava saldırıları sonucu 11 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti.

Filistin Kızılayı da İsrail güçlerinin Han Yunus'taki El-Emel Hastanesi çevresine hava ve topçu saldırıları düzenlediğini duyurdu.

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin kuzeybatısındaki Beyt Lahiya'daki bazı bölgeleri topçu atışlarıyla hedef alırken, İsrail savaş uçakları da Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Tel el-Zater bölgesine hava saldırıları düzenledi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerine ait araç ve buldozerlerden oluşan takviye birliklerinin Cibaliya'nın doğusuna gelerek bölgede kazı çalışmalarına başladığını anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.