İsrail Savaş Kabinesi İran'ı hedef aldı

İsrail Savaş Kabinesi İran'ı hedef aldı
İsrail Savaş Kabinesi, İran'ın saldırısının ardından bir kez daha bir araya gelerek, İran'a yapılacak misillemeyi ele aldı.

İsrail Savaş Kabinesi, İran'ın saldırısının sonrasında bir kez daha bir araya gelerek, İran'a yapılacak misillemeyi ele aldı.

İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının sonrasında İsrail Savaş Kabinesi bir kez daha toplandı. Kabine'nin toplantıda yaptığı tartışmalar ve verdiği kararlar hakkında detay açıklanmadı. İsrail basınında yer alan haberlerde, Kabine'nin İran'a yönelik misilleme yollarını ele aldığı ve bunların İran'a "acı verecek" noktada olduğu aktarıldı. Ele alınan noktaların bölgesel bir savaşa yol açmayacağı açıklanan haberlerde, Kabine'nin ayrıca ABD tarafından engellenmeyecek bir yol izlemeyi hedeflediği aktarıldı.

Savaş Kabinesi'nin dün yaptığı toplantıda, İran'a karşılık verilmesi konusunda fikir birliği olduğu, zamanlama ve kapsam konusunda henüz bir karara varılamadığı belirtilmişti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.