Alçaklıkta dip yaptılar! Katlettikleri Filistinlilerle dalga geçtiler!

İsrail merkezli Keshet 12 isimli televizyon kanalında yayınlan "Harika Ülke" adlı mizah programında sözde İsrailli komedyen Eli Finish'in katlettikleri Filistinlilerle dalga geçtiği video, sosyal medyada gerçekmiş gibi dolaşıma sokuldu

Filistin-İsrail çatışmasının çıktığı 7 Ekim'den beri sosyal medyada çeşitli dezenformatif iddialar, eski veya bağlamından koparılmış görüntüler gündeme gelmeye devam ediyor.

untitled-2.jpg

HAPŞIRAN SAHTE CENAZE DİYE PATLAŞTILAR

Sosyal medyada paylaşılan videonun, "Gazze'deki ceset torbasında hapşıran sahte cenazeyi gösterdiği" iddiası öne sürüldü. İddianın farklı kullanıcılar tarafından da gündeme getirildiği görüldü.

indir-001.png

İSRAİLLİ SOYTARI AKLINCA DALGA GEÇMİŞ

Görüntünün, İsrail merkezli 'Keshet 12' isimli televizyon kanalında yayınlan "Harika Ülke" adlı hiciv programında yayınlanan bir komedi skecine ait olduğu tespit edildi.

Videoda yer alan ve birçok farklı karakteri canlandıran kişinin İsrailli komedyen Eli Finish olduğu belirlendi. Öte yandan söz konusu programda katlettikleri Filistinlilerle alay görüntüleri, "Bu kadar mı aşağılık olunur!" dedirtti.

Geçtiğimiz günlerde İsrailli haham ve siyasi lider Meir Mazuz, İsrail’in topyekün ablukası ve saldırıları altındaki Gazze Şeridi’ne insani yardım ulaştırılmasına karşı çıkarak, “İnsanlarla uğraşıyor olsaydık Gazze’ye insani yardım gönderirdik ama hayvanlarla uğraşıyoruz.” demiş, Haham'ın sözleri kendilerini tarfi etmiş şeklinde yorumlanmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.